• Building Concept

  Izgradnja stanova

  po principu ključ u ruke
 • Building Concept

  Direktna prodaja

  bez posrednika

Direktna prodaja stanova

Vizija

MISIJA PREDUZEĆA

Postati jedan od vodećih izvođača građevinskih radova u visokogradnji. Proizvođač građevinskog materijala, betona, betonske galanterije i fasadne stolarije koji će imati prepoznatljiv kvalitet na tržištu. Zauzeti značajno mesto u oblasti trgovine građevinskim materijalom kao i nepokretnostima – objektima i zemljištem. Neprestano unapređenje procesa proizvodnje i njihov tehnički tehnološki razvoj na teritoriji Srbije.

NAŠA VIZIJA

Permanentan i stabilan razvoj u daljem periodu omogućiće nam zauzimanje jedne od liderskih pozicija u oblasti građevinarstva i usluga. Uvođenje najnovijih tehnoloških sistema u oblasti građevinarstva i dalje širenje lepeze proizvoda i usluga. Stvaranje modernog, savremenog menadžmenta koji će biti u stanju da odgovori složenim zahtevima tržišta u dužem vremenskom periodu.

STRATEGIJA RAZVOJA

Strateški ciljevi i dalji pravci razvoja preduzeća su dalje jačanje tehničke pripreme projekata, planiranja i kontrole troškova proizvodnje, kao i poboljšanje tehnologije, organizacije i kvaliteta gradnje.

Takva praksa obezbeđuje poverenje investitora i ugovaranje novih poslova.

Godinama smo permanento akumulirali preduzetnički potencijal i spremni smo da, kao privatno preduzeće, podnesemo konkurenciju svake vrste i da ravnopravno učestvujemo u nadmetanju na tržištu.

Postignuti rezultati u prethodnom periodu su bili dobri. Ipak ne zadovoljavajući se postignutim, nastavljamo razvoj pri čemu su njegovi glavni pravci:

 • Uvođenje i razvijanje standarda kvaliteta menadžmenta ISO 9001;
 • Jačanje primene informacionih tehnologija i informacionog sistema u poslovanju preduzeća;
 • Nabavka nove tehnološke opreme i mehanizacije, kao i uvećanje voznog parka;
 • Povećanje obima vlastitih investicionih ulaganja
 • Proizvodnja i ugradnja prefabrikovanih armirano-betonskih elemenata i betonske galanterije;
 • Podizanje na viši nivo uslova rada svih zaposlenih, te edukacija i podizanje njihove svesti, kako u sferi ličnog zdravlja i bezbednosti, tako i u sferi zaštite čovekove okoline.