• Building Concept

  Izgradnja stanova

  po principu ključ u ruke
 • Building Concept

  Direktna prodaja

  bez posrednika

Direktna prodaja stanova

O nama

BajaBild
BajaBild je novootvorena firma sa sedištem u Beogradu sa prvim projektom stambeno-poslovni kompleks Mirijevo zagrađe 7.

BuildingConcept Preduzeće BuildingConcept d.o.o. sa sedištem u Beogradu, već više od decenije uspešno posluje u oblasti građevinarstva.

BuildingConcept je osnovano kao trgovinsko preduzeće za promet građevinskim materijalom, u toku poslovanja proširuje svoju delatnost na proizvodnju PVC fasadne stolarije i izgradnju objekata visokogradnje. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema radu, kvalifikacionoj strukturi i unutrašnjoj organizaciji, koja podrazumeva minimum administrativnih i neproizvodnih kadrova ostvarili smo brz razvoj preduzeća.

BuildingConcept se na tržištu pokazao kao proveren i pouzdan partner, pružajući visok kvalitet u svim oblastima delovanja:

VISOKOGRADNJA

Kompletno i zaokruženo upravljanje projektima u građevinarstvu, počev od pronalaženja lokacije, rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, pribavljanje neophodne planske i tehničke dokumentacije, kao i sama izgradnja i prodaja poslovnog i stambenog prostora po sistemu ključ u ruke. Realizacijom i pronalaženjem najoptimalnijih rešenja projekata različite složenosti, bavi se tim stručnjaka koji ispunjava sve zahteve postavljenih ciljeva. Velika pažnja posvećuje se kvalitetu izrade svakog objekta, te razvoju proizvodnje, uključujući najsavremenije tehnologije i materijale.

 • Sarađujemo sa pouzdanim i kvalitetnim projektantskim kućama i prestižnim dobavljačima visokokvalitetne opreme za završne zanatske radove u građevinarstvu
 • Naša pouzdanost je prepoznatljiva kako kod naših poslovnih partnera tako i kod krajnjih kupaca naših nekretnina
 • Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, razvoju, planiranju i izvođenju objekata je garant ekonomičnosti, kratkih rokova realizacije projekta i kvaliteta gradnje.

Do sada smo izgradili oko 30.000 m² kompletno opremljenog stambeno-poslovnog prostora.

PROIZVODNJA

PVC fasadna stolarija se proizvodi od modernih višekomornih PIMAPEN profila koji svojim kvalitetom garantuju toplotnu i zvučnu izolaciju. Sa posebnim rešenjima konstrukcije okvira i sigurnosnih okova obezbeđuju maksimalan sigurnosni efekat. Svi naši proizvodi poseduju garanciju kvaliteta: ISO 9001; RAL; ROSENHEIM I GOST-R.

TRGOVINA

Prateći tržišna kretanja nudimo asortiman proizvoda koji će unaprediti kvalitet i kulturu življenja

 • Unutrašnja i sigurnosna vrata SWISBOND
 • BuildingConcept je ekskluzivni uvoznok i distributer krovopokrivačkog sistema Ferok, krovni pokrivač izrađen od GALVALUME® alupocinkovanog čeličnog lima sa posipom od kamenog granulata.